Skip to content

Over Ons

We zijn Medina Home begonnen om mensen blijer en gelukkiger te maken met hun huis en tuin. Zelf vinden we het inrichten van een huis of tuin 1 van de leukste dingen die er is. Om die reden zijn we begonnen met het verkopen van meubels. Elke dag doen we ons best om families alles aan te bieden wat nodig is om hen goed te laten voelen thuis. We doen dit door producten te leveren voor binnen- en buitenshuis en advies te geven over het inrichten van interieurs. Wij geloven erin dat we er samen voor kunnen zorgen dat een ieder zich thuis gelukkiger gaat voelen. Dat is dan ook onze missie. 

Waarom voor Medina Home kiezen?

 

Assortiment:

Een van de manieren waarop we ons onderscheiden van anderen in de branche is dat wij een heel ruim assortiment hebben. Voor bijna elke categorie m.b.t. je huis of tuin kan je bij ons terecht. Daarnaast blijven we wekelijks nieuwe producten toevoegen aan onze website. 

 

Kwaliteit:

Wij zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. De eerste stap is het gebruik van de beste materialen, milieuvriendelijk en altijd van legale bronnen afkomstig. Al onze leveranciers gebruiken betrouwbare materialen en beschikken over gekwalificeerde certificaten en vakmensen die zorgvuldig de traditionele werkwijzen van het maken van meubels combineren met moderne ontwerpen.

 

Logistiek:

Onze bezorgservice is goed georganiseerd, gericht op bezorgsnelheid. We doen er alles aan om de producten van onze leveranciers zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen! Bovendien bieden we verzending met tracking, zodat u uw bestelling op elk moment van de dag in de gaten kunt houden.

 

Klantenservice

We weten dat goede producten niet genoeg zijn om een bedrijf mee op te bouwen, service en technische hulp zijn nodig om dit te ondersteunen. We willen dat onze klanten keer op keer bij ons terugkomen en onze producten en diensten aanbevelen aan vrienden, familie en collega’s. We bewerkstelligen dit door geweldige service en hulp te bieden.

Onze visie voor klantenservice is ouderwets; Al onze mederwerkers zijn goed opgeleid. U zult hierdoor altijd met iemand praten die weet waar ze het over hebben. Of het nu aan de telefoon is, op livechat of via e-mail.

Een van onze grootste troeven is onze warme en gastvrije aanpak; geen vraag is te klein en geen probleem is te groot. U kunt met ons live chatten, met ons bellen of ons e-mailen voor advies. We begrijpen dat de keuze van producten moeilijk kan zijn en dat de verscheidenheid aan beschikbare opties overweldigend kan zijn. Ons vriendelijke team helpt u door het proces en help u de beste beslissing te maken voor uw behoeften.

Veel plezier met het bekijken van onze online winkel en als u advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Mail: info@medinahome.nl

 

Waarom de naam ‘Medina Home’?

We wilde een naam hebben voor ons bedrijf waarmee we veel kanten op zouden kunnen. We verkopen namelijk een heel ruim assortiment en we willen ons focussen op de wereldwijde markt. Medina is de naam van een surfer die uit Brazilië komt en hij is de nummer 1 van de wereld. Mijn hele leven ben ik al fan van hem en zijn naam sluit goed aan bij onze branche. Wij willen natuurlijk ook de nummer 1 worden en wij zijn net zo gepassioneerd en toegewijd aan ons bedrijf als Medina dat voor zijn sport is. Om die reden hebben we ons bedrijf 'Medina Home' genoemd.

Medina Home

Bedrijfsnaam: Rocket B.V.

BTW-Nummer: NL862506256B01

KVK Nummer: 82527458