Doorgaan naar inhoud

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Uw bestelling betekent veel voor ons, daarom zijn wij toegewijd aan het snel en betrouwbaar leveren van al onze producten. Leveringen worden meestal gedaan van maandag tot en met zaterdag.

 

Verzendkosten

Veel van onze concurrenten vragen een vergoeding voor verzending. Bijna al onze verzendopties zijn gratis voor alle bestellingen voor elke bestemming in Nederland en België.

 

Levering & verwerkingstijden

Na het plaatsen van uw bestelling verzenden wij uw producten binnen 1 tot 3 werkdagen. Op grotere producten zoals banken of bedden kan dit langer duren, dit zal specifiek in de productomschrijving gemeld zijn. Omdat Medina Home veel verschillende partners heeft, kan de levertijd variëren. De levertijd kan tussen de 1 en 8 werkdagen duren, verzonden met DPD, DHL, PostNL of Bpost. Als het product buiten de standaard levertijd valt, zal dit worden aangegeven in de omschrijving.

 

Verzend updates en waarschuwingen

Communicatie is erg belangrijk, we houden u tijdens het verzendproces op de hoogte via e-mailmeldingen. Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw pakket. Dit nummer kan worden gebruikt om de zending te volgen met het bezorgbedrijf die in de e-mail wordt vermeld.