Doorgaan naar inhoud
Tips voor het online bestellen en tips voor onderhoud 💪🏼

Tips voor het online bestellen en tips voor onderhoud 💪🏼

Je meubels online bestellen kan soms best een gewaagde keuze zijn. Je ziet ze niet in het echt en kan er niet even aan voelen of op zitten. Wij snappen dat natuurlijk dat je soms liever even vanuit huis wil shoppen. In deze blog vind je tips & tricks voor het online kopen van meubels! 

Bepaal de functie van je meubels:

Je kunt meubels aanschaffen voor verschillende functies. Wij bieden dan ook veel verschillende categorieën aan. Eigenlijk voor elke kamer binnen je huis hebben we wel wat en daarnaast hebben we ook een groot assortiment aan tuinmeubels.  Voordat je gaat zoeken, kan je dus het beste eerst bepalen waarnaar je op zoek bent!

Het materiaal kiezen

Meubels zijn er in heel veel verschillende materialen. Je hebt spaanplaat, wicker, aluminium, hout, textiel en nog veel meer. Materialen hebben allemaal verschillende eigenschappen, en hebben ook verschillend onderhoud nodig. Wil je bijvoorbeeld een tuinset waarmee je weinig tot geen onderhoud nodig hebt, dan kan je het beste kiezen voor aluminium, wicker of graniet. Maakt een beetje onderhoud je niet zoveel uit, dan kan je ook gaan voor een houten tuinset. Natuurlijk is het ook een kwestie van smaak. Aluminium is over het algemeen wat strakker en moderner, wicker geeft vaak een wat landelijk uiterlijk. 

Bepaal de grootte

Misschien wel het lastigste onderdeel: de grootte van je product bepalen. Als je de meubels online besteld weet je natuurlijk niet hoe de grootte uit gaat vallen. Meet van tevoren goed de ruimte waar je het meubel wil plaatsen, doe dit niet alleen. Wanneer je het samen met iemand doet kan je erover discussiëren. Dit zorgt ervoor dat je tot een betere eindbeslissing komt. Als je er echt niet uitkomt dan kan je ons altijd even bellen voor advies. 

Voor veel producten is het vanzelfsprekend wat de afmeting moet gaan zijn. Bijvoorbeeld bij een bureau kan je precies meten wat de lengte en breedte moeten zijn, de hoogte is meestal zo'n 76 cm. Bij een bank weet je ook al vaak wat de maximale afmeting is die je in je woonkamer kan zetten.  

Uitkiezen maar!

Als je alles uitgemeten hebt en een beetje een idee hebt wat je wilt, dan kan je online je favoriet uit gaan zoeken. Je kunt op de website filteren op kleur, materiaal, prijs en zo gemakkelijk zoeken. Je bestelling staat binnen 3/5 werkdagen in je huis!

Toch hulp nodig?

Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. 

Vorig artikel Hoe verzorg je je houten meubels? 🪵
Volgend artikel Rotan wordt voor veel meubels gebruikt, maar wat is het nou eigenlijk❓